marți, 14 octombrie 2014

Fii aktiv,mâncând sănătos!



O alimentație echilibrată joacă, în special în cazul vegetarienilor și al veganilor, un rol important. În consecință, aceștia ar trebui să aibă grijă ca alimentele din dieta lor să furnizeze organismului cantități suficiente de vitamine, minerale și oligoelemente.

Știm că renunțarea la anumite produse alimentare poate duce la apariția unor carențe la nivelul funcționării metabolismului la capacitate maximă, prin lipsa de calciu și fier, oligoelementele zinc și iod sau vitaminele B1, B2, B6, B12 si D.
Așadar dacă sunteți vegetarieni,vă anunț că există  Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni,un complex de vitamine și minerale necesare organismului,după care puteți savura câteva

                                               MINIPATEURI CU GOGOȘARI


Aveți nevoie de :
-1 pachet foitaj,4 gogoșari,piper,8 roșii cherry,2 legături de ceapă verde,3 tije țelină,2 ouă,50g porumb,3 linguri ulei,1 lingură sos de soia.
Spălați legumele și le curățați.Căliți ceapa,adăugați țelina,gogoșarii și roșiile tăiate.Puneți și porumbul și lăsați 5 minute la foc,după care adăugați sosul de soia.Bateți cele 2 ouă,amestecați,după care puneți piper după gust și dați deoparte de pe foc.
Tăiați foitajul pătrățele de 15 pe 15 cm și umpleți fiecare bucată cu 2 linguri de compoziție,după care le rulezi și le ungi cu ulei.
Le lăsați la cuptor,pâă se rumenește foitajul,de obicei cam 60 de minute.

Cu acest articol m-am alaturat campaniei "Fii Activ cu Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni" și vă urez poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

faceti un comentariu aici