luni, 6 octombrie 2014

Să credem în puterea plantelor vindecătoare


Odată cu dezvoltarea mișcării ecologiste,pretutindeni în lume,întoarcerea la natură,în domenii ca terapeutică,alimentație și cosmetică au luat o amploare deosebită.Specialiștii în domeniu descoperă mereu proprietăți uimitoare ale produselor naturale,folosite de secole în întreaga lume.Tămăduirile cu plante s-au făcut și se mai fac încă,în virtutea tradiției.
O astfel de tradiție,lider în selectarea din natură și producerea de combinații herbominerale eficiente încă din anul 1930,este Himalaya.


 Folosindu-se de descoperirile de ultimă oră și de sitemul tradițional de medicina indiană, produsele Himalaya au reușit să caștige încredere în întreaga lume. Consumatori din peste 70 de țări se pot baza pe Himalaya în domeniul sănătății și îngrijirii personale.

Unul dintre acești consumatori, de "produse Himalaya" vă pot spune că sunt chiar eu.
În urmă cu ceva ani,în urma unei intervenții chirurgicale,având nevoie de sânge,am fost infectată cu virusul hepatitei C.
Din acel moment am căutat să-mi protejez funcția ficatului și să îl ajut cu puterea plantelor.
Având la îndemână internetul, am descoperit pe putereaplantelor.ro,Liv.52, un hepatoprotector 100% vegetal ce normalizează funcțiile hepatice.
De peste 50 de ani acest produs, întâlnit pe plan mondial cu rezultate pe măsura experienței sale, este în fruntea produselor aflate pe piața hepatoprotectoarelor din România.

Liv 52 susține funcția hepato-biliară, stimulează contracția colecistului și determină eliminarea secrețiilor biliare. Normalizează apetitul, îmbunătățește digestia și asimilarea alimentelor. Este recomandat ca adjuvant în hepatite acute și cronice, steatoză, dischiezie biliară, ciroză hepatica în stadii incipiente, lipsa poftei de mâncare și în toxicitatea determinată de alcool sau medicamente.
Datorită acestui medicament pe care îl iau de mai bine de șapte ani,valoarea transaminazelor este meținută în limitele normale,menținând arhitectura normală a ficatului , nivelul de  glicogen și proteine serice.

Văzând că are aşa putere vindecâtoare acest produs, am zis că e foarte bine să o conving şi pe mama să ia şi ea Mentat,un tonic cerebral natural,ce asigură o bună funcționare a sistemului nervos atât la copii, cât și la adulți, fără să determine agitație, insomnie sau alte reacții adverse.
Mama a fost întotdeauna sceptică în a folosi tratamentele naturiste, dar când a văzut efectul dat de Mentat,a prins curaj iar acum nu trece zi să nu îmi spună cât de bine se simte în urma acestui tratament,având în vedere că în urmă cu ceva ani a suferit un accident vascular cerebral.
Mentat este bun de utilizat și pentru persoanele în varsta ca și adjudvant în Parkinson, Alzheimer dar  și pentru epilepsie.

După cum am zis,Mentat este bun și pentru copii și adolescenți,fiind un amestec de extracte vegetale,ce scade emotivitatea legată de examen, ușurează asimilarea cunostintelor noi, crește capacitatea de concentrare, îmbunătățește atenția și memoria, înlătură oboseala, epuizarea psihică și insomnia și oferă relaxarea necesară pentru un somn odihnitor.

Viața e în mîinile tale. Existența ta, asemeni cercurilor magice, e supusă transformării. Ai atâtea posibilități de a trăi! Nu ezita! Pentru că indiferent de alegerea făcută, experiența prin care vei trece îți va fi o extraordinară sursă de putere și împlinire spirituală. Și oricît de dificil va fi fost, vei vedea cum îndoielile devin speranțe, cum conflictele devin bucurii, aşadar nu ezita nici o clipă în a căuta un remediu natural pentru o viaţă trăită din plin.

 Vă recomand cu încredere să folosiți produsele Himalaya și veți avea rezultatele pe care le doriți pentru că  puterea plantelor există.
Sănătate multă tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

faceti un comentariu aici