sâmbătă, 8 martie 2014

Primavara e anotimpul schimbarilorPrimavara nu vine doar cu un martisor,ci si cu multa schimbari in viata noastra.
Primele pot fi facute chiar in locuinta personala unde putem sa ne folosim la maxim imaginatia si sa concepem singuri diverse aranjamente.
Dar cum eu nu stau foarte bine la acest capitol,am ales sa cer sfatul unui specialist in domeniu,iar acesta a fost Doctor Deco,cu care am avut un mic dialog.
-Buna ziua.
-Buna ziua si bine a-ti venit,cu ce va putem ajuta?
-Pai,m-ar interesa cateva decoratiuni interioare,pentru ca dormitorul meu sa prinda culoare,mai multa veselie si in acelasi timp sa fie ceva autentic,sic si sa ma reprezinte pe mine asa cum sunt eu.
Ce pot sa va spun despre mine e ca sunt o fire romantica,vesela si plina de viata.
-Pai in primul rand v-as recomanda o rama foto inima,in care sa puneti fotografia sotului dumneavoastra sau a iubitului,daca nu sunteti casatorita.


-Da mi se pare foarte dragut.
-Un alt obiect ar fi un vas decorativ orizontal,in care puteti pune un frumos aranjament floral.
-Cu siguranta iubitul meu o sa-mi cumpere in fiecare zi flori,e o idee buna.-Si ar mai fi,daca tot a-ti amintit de iubitul dumneavoasta si vreti sa-i faceti o surpriza acesta carafa Vintange Christian Dior,in care sa turnati un vin de calitate si sa-l savurati impreuna.-Pai nici nu mai incape indoiala,le iau pe toate trei,va rog sa mi le impachetati. 
-Cum doriti dumneavoastra.
Zis si facut,au fost impachetate cele cumparate iar eu am fost cea mai multumita de alegerea facuta.
Le-am multumit celor de la Doctor Deco,pentru ajutor,iar odata ajunsa acasa am despachetat,am asezat fiecare obiect la locul lui si am dat fuga repede la vecina sa o chem,trebuia sa ma laud un pic.
-Woau,cum ai facut asta? mai mult nu a putut sa mai zica
-DOCTOR DECO A FACUT TOTUL,i-am raspuns eu.
Il gasesti pe strada Blanari nr.12,Bucuresti.
super spring 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

faceti un comentariu aici