duminică, 30 martie 2014

Glonţul şi ţinta


Întotdeauna mi-a plăcut să am o ţintă. Şi să o nimeresc. Desigur,mi-ar plăcea să ochesc din prima.Dar,pe de altă parte,nu mi se pare exitant să nu existe nici un pic de chin,de strategie,de refuz,de şcoală.
Ador gustul dulce al victoriei şi am încercat să-mi găsesc o motivaţie puternică pentru a merge mai departe,atunci când pierd.

Îmi dau seama că toate au o legătură cu felul in care ai fost "pus pe roate"in copilărie,de familie,de şcoală sau de un anume sport practicat.
Acasă mi-era frică de mama,la şcoală de învătătoare şi la înnot de antrenor.
Habar n-am, aşadar,dacă multe dintre performanţe le-am făcut de frică,dar îmi pare bine că le-am făcut.Pentu că după perioada copilăriei,această dorinţă de a performa mi-a rămas în sânge.
Îmi doresc în continuare să-mi testez limitele,cu toate ca mi-e cam frică de mine,dar mai ales de cei din jur.
Mă întreb ce voi simţi dacă n-o sa fiu in stare s-ă fac foarte bine ceea ce am de făcut.Ce or să zică oamenii ăia?

Insă,cu toate acestea în minte,m-am hotarât să acţionez ca un glonţ,şi m-am inscris şi eu cu blogul meu pe ToateBlogurile ,ca să pot participa la competiţia Super Blog .Am continuat cu mult curaj si am participat la toate probele ce au avut loc in 2013,unde am ajuns printre finalişti.

Nu m-am lasat influienţată,de unele note mai mici pe care le-am primit sau de locul pe care l-am ocupat la finalul competiţiei si am participat din nou si la Spring Super Blog 2014 unde am întâlnit nişte bloggeri parteneri,profesionişti in domeniu,precum  Nebuloasa.info   şi   Românii ştiu româneşte.
 
Am citit şi învăţat multe din cele scrise de ei , din experienţa lor şi ţin să îi felicit pentru performanţele de care au dat dovadă şi sper ca într-o zi să ajungă cât mai sus.
Le mulţumesc tuturor sponsorilor si partenerilor din această competiţie că şi-au răpit puţin din timpul lor preţios pentru a-mi citi micile articole pe care le-am scris.

Urez tuturor partenerilor media,bloggerilor parteneri şi bloggerilor câştigători de până acum,mult succes în continuare şi sper ca într-o zi, să fiu şi eu undeva mai sus,spre ţinta mult visată.

Articol scris pentru proba 16-super spring blog 2014


5 comentarii:

  1. Succes! Sa atingi cat mai multe tinte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc sa iti atingi tinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca într-o zi să ajung la ţinta propusă.Mulţumesc de vizită şi de urare.

      Ștergere
  3. Mulţumesc pentru vizită.O să le spun celor interesaţi de acest site al dumneavostră.Şi cine ştie ,poate într-o zi o să am şi eu nevoie de ceva de pe acolo.

    RăspundețiȘtergere

faceti un comentariu aici