marți, 15 octombrie 2013

POSETA REEIJA IN ORICE MOMENT


Din toate timpurile poseta a fost cel mai important accesoriu al femeilor.
Asa suntem noi ,ne place sa fim mereu in centrul atentiei,iar cand iesim in oras vrem sa impresionam pe toti cu noul look de diva.Pentru asta nu  e neparat sa ne cumparam rochii de mii de euro,sau sa ne impodobim cu accesorii stralucitoare pentru a atrage atentia celor din jur.Ca sa te faci remarcata,o metoda sigura este sa mizezi pe  accesorii  elegante si de bun gust,cum ar fi posete din piele    delicate care iti va pune in valoare manuta ta cu degete lungi si fine,cu unghiute pictate frumos.Exista o multime de astfel de posete si posetute,de toate formele si culorile pe care  poti sa  ti le procuri de la magazinul reeija , asa ca ai de unde alege.
Daca intrebi o femeie cum s-ar simti daca si-ar pierde geanta,probabil ti-ar raspunde ca ar  fi ca si cum si-a pierdut o parte din corp,pentru ca indiferent de anotimp,ocazie,tinuta sau statut financiar ea este nedespartita de geanta sa,iar aceasta geanta de cele mai multe ori este ca un fel de sifonier in miniatura.

Da, e amuzant cand te uiti in poseta unei femei. La fel ca si masina unei femei, poseta e un adevarat labirint, presarat cu mii si mii de obstacole.  Pana si portofelul (care e la fel, plin de prostii) e greu de gasit intr-o poseta. Un labirint intr-un labirint. Ii compatimesc pe hotii de posete, nici nu vreau sa ma gandesc ce palme peste frunte isi dau de fiecare data cand impart prada. Cred ca toti hotii de posete au cate un magazin mixt in care isi expun “prada”.
In ea gasesti cam de toate,chei,telefoane,guma,ipod,tigari,bricheta,pastile,servetele,pixuri,carti de vizita si lista ar putea continua.Ceea ce lipseste din orice geanta este ordinea,oricat ai vrea sa le asezi ,la cat sunt de multe,nu ai cum sa nu le amesteci si sa cauti prin geanta pana te enervezi.

Daca ar fi sa-i schimb rolul,sa o reimaginez adica sa-i dau o noua inrebuintare gandul nu ma duce in alta parte decat la Monica Gabor.O sa ma intrebati poate de ce? Sigur toata lumea a auzit de intamplarea ei nastrusnica de la Paris,cand a confundat o poseta cu o caciula,pe care si-a pus-o pe cap.Acelasi gest la facut si Oana Lis,invitata la balul bobocilor din cadrul unei facultati din Bucuresti,defiland pe podium cu geanta pe cap.
Asa ca daca tot vine sezonul rece,eu m-as apuca de treaba,as deschide un atelier si as da frau liber imaginatiei,iar gentile si posetele mele din piele,ar sta pe toate capurile celebritatilor de pe la noi,si le-ar incalzi neuronii.

Acest articol a fost scris pentru competitia super blog 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

faceti un comentariu aici