miercuri, 25 mai 2016

UN CADOU DE SUFLET DE LA LOVEBIRD


Cadouri și iar cadouri. Până aici mi-a fost.Dacă până acum m-am descurcat bine,iată că a venit vremea când am rămas în pană de idei.

De ce? Păi  până acum mi-a fost ușor în alegerea cadoului pentru că era un copil. O jucărie de pluș,o păpușă sau o carte de colorat era cadoul perfect ce bucura orice copil. Da,ați auzit bine,un copil,dar acum a trecut timpul și a devenit o adevărată domnișoară nepoata mea,căci despre ea este vorba.


Am stat,m-am gândit bine și până la urmă o idee mi-a sclipit.Ce ar fi dacă aș lua ceva care să-i aducă aminte de mine peste ani și ani? Ceva care să poarte cu drag în fiecare zi? Da o brățară ar fi cred cadoul ideal pentru ea.De mică îi plăcea să fie cochetă,să-și pună tot felul de brizbrizuri prin păr,la gât și pe  la mâini. În ultimul timp chiar era fascinată de colecția mea de brățări,pe care le  tot proba și îi făceau cu ochiul.
Pentru că peste patru zile e  ziua aniversară ,iar de umblat prin magazine nu prea am timp ,am pus mâna pe laptop și am început să caut pe internet. Nu a durat mult și am și găsit cele mai frumoase brățări aici, la LOVEBIRD.



Dar pentru că e la vârsta adolescenței,am zis că nu pot să îi iau orice ,brățări cu gărgărițe,fantoma veselă sau Mickey Mouse.  Aș vrea o brățară personalizată.

Căutând printre modele,m-am oprit la această brățară cu nume și inimă din aur de 14Kt,dar ca să fie și mai și,pentru că   varianta standard este cu brățară  pe șnur o să comand să fie adăugată și brățara din aur,tot de 14 kt. Acest model o reprezintă,o face și mai elegantă decât este dar mai ales că are numele ei și inima mea,în care și-a făcut loc acum ceva ani în urmă.


Așa că  dragii mei ,dacă sunteți în pană de idei pentru un cadou drăgut,elegant dar mai ales personalizat îl găsiți pe Lovebird.

6 comentarii:

  1. Super faină braţara! Sigur o să îi placă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță o să-i placă,dacă îmi place mie,ea o să fie super încântată.

      Ștergere
  2. Numele meu e cam lung dar, altfel, mi-ar placea si mie o astfel de bratarica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și numele meu tot din 8 litere e alcătuit dragă Cristina,dar putem să ne gândim la alt model,avem de unde alege.

      Ștergere
  3. Pana si mie imi place mult, iar eu nu sunt o impatimita a bratarilor. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Ioana și eu am colecție impresionantă de brățări,dar nu mi-ar strica una în plus.Mersi de vizită.

      Ștergere

faceti un comentariu aici