sâmbătă, 11 iulie 2015

Zi de zi cu Rexona MotionSense

Se simte aroma cafelei dinspre bucătărie,nu pot rezista tentației și mă ridic din pat imediat. Nu am nevoie de ceasul deșteptător, deși e destul de devreme,este ora 6,pentru că am unul în persoana mamei,care se trezește cu noaptea în cap,iar eu o urmez pentru a savura cafeaua caldă.Ce să faci, așa sunt pensionarii,nu au somn.
Dau o fugă pe la baie ca să îmi fac toaleta,iau ceva lejer pe mine și merg spre bucătărie.Servesc cafeaua cât punem la punct treburile zilei,ne împărțim sarcinile...și ziua începe.
 

Întâi am ora de gimnastică și mersul pe bicicletă  pentru că îmi place să fiu o persoană activă .  Dar cum eu nu pot ajunge la sala de fitness lucrez la bicicleta instalată într-un colț din camera mea. După mișcare,mă bag la treburile gospodărești,că așa îi stă bine unei domnișoare,nu? Nu degeaba îmi spune mama" gospodina bubulina"-mai un aspirat de covoare, un șters de praf,că se așează vrei nu vrei.
Vine rândul  să intru la bucătărie la spălat de vase, că de mâncare se ocupă" mother chef".După ce termin și cu bucătăria,am program de voie.Îmi verific mail-urile,intru puțin să văd ce mai fac și ce mai postează prietenii mei virtuali,mai un joc pe rețelele de socializare și cam atât.
 

La orele după-amiezii mai urmăresc câte ceva pe la tv,o știre o emisiune,un scandal politic...și timpul trece.
Spre seară vine iar ora de mișcare,dar de această dată în aer liber. Mă echipez corespunzător și ies din casă,îndreptându-mă spre stadion, unde voi alerga măcar o tură,dacă nu două cum mi-am propus. Când mă întorc de la alergat sunt la fel de fresh ca dimineață .
O să-mi spuneți acum că nu mă credeți sau nu se poate așa ceva. Ei bine eu vă spun că se poate,pentru că nu v-am spus despre secretul pe care l-am folosit  de dimineață și anume prietenul de nădejde Rexona care  conține microcapsule activate de mișcare și care îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.

Rexona susține stilul de viață activ,de aceea au creat MotionSense, o tehnologie inovatoare  cu microcapsule,  ce se activează la fiecare mișcare.Cu cât mișcarea e mai multă ,microcapsulele cu parfum se sparg și eliberează mai multă prospețime.Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.
 

Tu știi câtă mișcare faci în fiecare zi?
Ține-ți prietenul apoape -Rexona MotionSense nu te lasă la greu și nu te va dezamăgi niciodată!

6 comentarii:

  1. Esti o persoană foarte activă! Acest lucru este benefic pentru sănătate şi un psihic bun, mai ales că ai şi "un prieten" care nu te lasă la greu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este Nicu,mișcarea face bine și te menține sănătos.Ar fi păcat să nu fii activ,când ai "prietenul" lângă tine,te motivează și ai curaj să te miști cât mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmeaza sa caut produsul, daca este asa cum promite am dat lovitura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caută-l și folosește-l cu încredere.Cu siguranță ai dat lovirura,Așa cum am zis Rexona nu te lasă la greu!

      Ștergere
    2. Mulțumesc mult Maria pentru felicitări și pentru nominalizare.

      Ștergere
  4. Felicitări pentru premiu! Ca sa stie lumea mai multe despre tine , te-am nominalizat aici...http://copaculcuvise.ro/liebster-award/

    RăspundețiȘtergere

faceti un comentariu aici