duminică, 2 martie 2014

Te vreau langa mine


Asa incep toate povestile,cu "a fost odata",iar asa incepe si poveastea eroului meu din aceasta poveste.
A fost odata ,un mic triunghi pe care il chema Isoscel.Era foarte singur si trist,pentru ca nu avea prieteni mai deloc,oricat de mult se straduia sa fie pe placul lor,nu reusea .
Lumea se uita la el,cu ochi ciudati,parca ceva era in neregula cu el,dar pana intr-o zi,cand isi facu-se curaj si a apelat la fratele mai mare,care incerca sa se dea bine cu toata lumea,se mai dadea si rotund,asta pentru ca asa si era,de unde si numele de Rotita.

Iar cand fratele cel mare Rotita,a intrat in gasca de prieteni,toti ceilalti parca au incepul sa se teama.
Domnisoara Rosie, incepu sa lacrimeze,domnul Patrunjel,incepu sa tremure de frica dar nu stiau ca in cele din urma Rotita nu venise cu nici un  gand rau.
Asa ca dupa ce au facut cunostinta,toti au vrut sa-l imbatiseze,alergand cu bratele deschide spre el,mai,mai sa-l sufoce cu dragostea lor. Si uite asa au devenit prieteni de nedespartit,iar Rotita a facut o mare petrecere unde a participat toata familia lui,o familie mare si numeroasa,familia
DELACO .

Coloana sonora:melodia "Te vreau langa mine"-Tavi Clonda feat Ralflo
 Articol scris pentru Super Spring 2014

3 comentarii:

  1. Multumesc mult Maria,dar particip doar pentru experienta.Sanatate multa i-ti doresc,pe curand,sper sa ma mai vizitezi,si nu din
    "obligatie".

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru articol Stefania. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere

faceti un comentariu aici