marți, 7 decembrie 2010

ANANASUL

 ANANASUL (ANANAS SATIVUS)
Contine: apã, în proportie de 75,7 %, materii azotate 0,68 %, materii
gazoase 0,06 %, materii zaharate 18,4 %, materii extractive 4,35 %,
celuloza 0,57 %, cenuse 1,24 % acizi citric malic, vitaminele A, B, C, o
drojdie si un ferment, iod, magneziu, potasiu, calciu, fosfor, fier, sulf.
PROPRIETÃTI:
Nutritiv, stomahic, diuretic, dezintoxicant, sporeste potenta sexualã.
INDICATII:
Anemie, crestere, convalescentã, demineralizare, dispepsii, intoxicatii,
aterosclerozã, artritã, gutã, litiazã, obezitate.
MOD DE FOLOSIRE:
* Fructul foarte copt.
* Suc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

faceti un comentariu aici